Arrangementer

Foreningens arrangementer


Fastelavnsfest

Hvert år holder vi sammen med nabo-grundejerforeningen Søborg Have en fastelavnsfest på Marken. Der er tøndeslagning i 4 hold: Små børn, større børn, damer og herrer -afholdt efter de internationale regler.

Varm cacao, fastelavnsboller, godteposer (til børnene) og en lille en til halsen (til de voksne)  Kroning af kattekonger og kattedronninger. Præmier til sjoveste og flotteste udklædning.


Generalforsamling

Hvert år i marts afholdes den årlige ordinære generalforsamling, med en dagsorden i henhold til vedtægtene. Efter generalforsamlingen er der rig lejlighed til en hyggesnak med naboer og genboer og der bydes på kaffe, te med brød. Øl, vand og smørrebrød. Hold derfor øje med indkaldelsen...


Sommerfest

I 2004 fyldte grundejerforeningen 25 år, og der blev derfor afholdt en stor sommerfest sammen med Søborg Have grundejerforening, der samtidig fyldte 50 år, den 14. august 2004. Som regel afholder Søborg Have sommerfest hvert andet år, og ofte deltaget Fremtidens grundejerforening i festlighederne, både i planlægningsfasen og i selve festen.

I 2014 er der også planlagt en sommerfest....


Sankt Hans arrangement

Til Sankt Hans fejrer Søborg Have aftenen med fællesspisning på marken og efterfølgende afbrænding af et stort bål. Der er også tradition for et der holdes en båltale. Den ære går på tur blandt medlemmerne.


Vejloppemarked

Der afholdes i samarbejde med Søborg Have fælles loppemarked ca. hvert andet år.